Omgeving

Maak kennis met de Veluwe!

Wat er allemaal is te doen in de omgeving? Meer dan genoeg! Misschien komt het door de ligging tussen bos en water. Misschien door de veelzijdige en gezellige binnenstad van Harderwijk of het mooie dorp Ermelo. Feit is dat iedereen, jong en oud, zich prima vermaakt in het leukste stadje aan het Veluwemeer.

Altijd wel iets te beleven!

Er zijn talrijke activiteiten en bezienswaardigheden. Harderwijk is een heerlijke winkelstad. Maar je kunt je dag ook besteden op het terras of het stadsstrand. Kies voor een dagje spetterpret in het Dolfinarium. Of voor een dagje heerlijk relaxen bij Wellnessresort De Zwaluwhoeve. En culinaire liefhebbers weten: geen betere restaurants dan op de pitoreske Vischmarkt. Voor muzikaal vertier is er iedere zaterdag “Harderwijk LIVE” op het mooie Marktplein.

Hanzestad Harderwijk heeft een rijke historie. En daar kun je op verschillende manieren meer over te weten komen. Maak een stadswandeling met gids of op eigen gelegenheid. Of bezoek het Stadsmuseum. Verder heeft Harderwijk een goed gevulde evenementenagenda, met bijzonder leuke evenementen en activiteiten het hele jaar door. Je wil hier ongetwijfeld meerdere dagen genieten van alles dat hier is te zien, te doen, te beleven en te proeven.

En komt u met eigen vervoer? In de nabijheid vindt u het Aviodrome, de Julianatoren, diverse zwembaden en heel veel meer. Onze gastvrije receptionisten voorzien u graag van alle informatie om uw verblijf in en om Camping de Konijnenberg tot een onvergetelijke vakantie te maken.