Blokhut huren op de Veluwe | Camping de Konijnenberg


Blokhut huren voor een vakantie op de Veluwe met het hele gezin? 

Blokhut huren op de Veluwe? De meest comfortabele blokhutten van de Veluwe vindt u bij Camping de Koijnenberg. Bij onze camping kunt u het ultieme vakantiegevoel beleven. Hiervoor hoeft u niet ver te reizen en blijft u lekker in eigen land. Kamperen op een camping in Nederland is minstens net zo leuk! De accommodatie, faciliteiten en omgeving biedt volop mogelijkheden. Dineren in het restaurant, zwemmen in het zwembad, knutselen bij de kids club of een drankje doen in de poolbar. Ook kunt u er een dagje op uit. In de omgeving van de Veluwe is er van alles te beleven, voor jong en oud. Wat denkt u van het nationale park, Paleis het Loo of een dagje varen. Wij vertellen u graag wat er allemaal te doen is.

Blokhut als vakantiehuisje op de Veluwe

In onze knusse blokhutten beleeft u het buitenleven zonder in te boeten aan gebruiksgemak. Ze zijn ze voorzien van een keuken, eethoek, comfortabele bank en twee stapelbedden. Buiten op de veranda kunt u genieten van een spel, goed boek of gezellige barbecue aan de picknicktafel. Indien wenselijk kunt u zelfs een tv huren. Bent u een kampeerliefhebber? Gaat u op (fiets) trekvakantie? Of wilt u de omgeving van de Veluwe ontdekken? Boek dan één van onze blokhutten. Deze brengen u terug naar de natuur.

Blokhut reserveren

Een blokhut reserveren bij Camping de Koijnenberg? Breng een bezoekje aan onze website. Hier kunt u kiezen uit:

  • Verblijfssoorten
  • Datums
  • Verblijfsduur

Naast blokhutten biedt onze camping namelijk nog andere accommodaties aan. Liever een luxe chalet of tent? Wij bieden voor iedereen een topvakantie. Onze camping is mooi gelegen in de buurt van vele mooie bossen en meren. Ideaal voor liefhebbers van natuur.


Laat uw reactie achter