Blokhut huren op de Veluwe | Camping de Konijnenberg


Blokhut huren voor een heerlijke vakantie op de Veluwe?

Blokhut huren voor een vakantie op de Veluwe met het hele gezin?

Blokhut huren op de Veluwe? De meest comfortabele blokhutten van de Veluwe vindt u bij Camping de Konijnenberg. Bij onze camping kunt u het ultieme vakantiegevoel beleven. Hiervoor hoeft u niet ver te reizen maar blijft u lekker in eigen land. Kamperen op een camping in Nederland is minstens net zo leuk!

De accommodatiefaciliteiten en omgeving biedt volop mogelijkheden. Dineren in het restaurant, zwemmen in het zwembad, knutselen bij de kids club of een drankje doen in de poolbar.

Ook kunt u er een dagje op uit. In de omgeving van de Veluwe is er van alles te beleven, voor jong en oud. Wat denkt u van het nationale park, Paleis het Loo of een dagje varen. Wij vertellen u graag wat er allemaal te doen is.

Reserveer nu een blokhut op de Veluwe

Kies een blokhut voor uw volgende vakantie

Veel van onze gasten kiezen tegenwoordig voor een van onze Veluwse blokhutten. Deze zijn van alle gemakken voorzien maar houden toch het knusse gevoel van hutje in plaats van een stacaravan.

In onze houten blokhutten vindt u een keuken, eethoek, bank en twee stapelbedden. Zo kunt u met het hele gezin in een hut slapen. Op een zwoele zomeravond kunt u nog heerlijk nagenieten van de dag op de veranda. Klets bij, speel een spelletje, lees een goed boek of houdt een heerlijk relaxte barbecue.

Mocht nu net dé wedstrijd van uw voetbalclub worden gespeeld terwijl u op vakantie bent. Dan huurt u toch gewoon een tv bij de blokhut?

Vanuit de blokhut de hele Veluwe verkennen

Bent u een kampeerliefhebber? Gaat u op (fiets) trekvakantie? Of wilt u de omgeving van de Veluwe ontdekken? Boek dan één van onze blokhutten. Deze brengen u terug naar de natuur.
In de omgeving van onze camping kunt u als natuurliefhebber heerlijk genieten. Ontdek het Park de Hoge Veluwe te voet of per fiets en spot wilde zwijnen of herten.
Maar ook een drankje doen op het terras is mogelijk in de buurt van onze camping, Bezoek bijvoorbeeld de Hanzesteden, zoals Harderwijk, niet ver van de camping.

Na een heerlijk dagje shoppen of fietsen komt u weer helemaal tot rust in een blokhut op Camping de Konijnenberg.

Blokhut op de Veluwe huren bij Camping Konijnenberg

Een Veluwse blokhut huren bij Camping de Konijnenberg? Breng een bezoekje aan onze website. Hier kunt u kiezen uit:

  • Verblijfssoorten
  • Datums
  • Verblijfsduur

Naast blokhutten biedt onze camping namelijk nog andere accommodaties aan. Liever een luxe chalet of tent? Wij bieden voor iedereen een topvakantie. Onze camping is mooi gelegen in de buurt van vele mooie bossen en meren. Ideaal voor liefhebbers van natuur.

 


Laat uw reactie achter