Camping op de Veluwe | Camping Konijnenberg


Camping op de Veluwe we stellen u voor aan Camping de Konijnenberg

Dé camping op de Veluwe is Camping de Konijnenberg. Deze camping heeft een top plekje op de Veluwe: Nog net binnen de grenzen van Hanzestad Harderwijk en in de buurt van het sfeervolle Ermelo. Dit betekent dat u meteen in de buurt zit van het Dolfinarium en aan het Veluwemeer en Wolderwijd. Huur een sloep en geniet van de Veluwe vanaf het water! De Veluwe biedt een hoop verschillende landschappen en dus belevenissen: stad, bos, water en de mooiste campings.

Een vakantie op de Veluwe betekent genieten van de mooie bossen, herten en Everzwijnen spotten, varen op het water en in Augustus oases aan paarse Heide ontdekken.

Camping op de Veluwe: waarom Camping De Konijnenberg?

Kamperen op de Veluwe? Dan is de Camping de Konijnenberg uw vakantiebestemming voor dit jaar! U heeft keuze uit verschillende accommodaties, kies voor:

Voor elk type kampeerder biedt De Konijnenberg een optie. Zo kan iedereen genieten van een camping vakantie op de Veluwe.

Luxe faciliteiten op de Camping op de Veluwe

Een camping op de Veluwe moet natuurlijk wel voorzien zijn van alle gemakken om optimaal te kunnen genieten van een pracht week (of misschien wel weken!) in het mooie Veluwe-gebied. De Konijnenberg biedt dan niet alleen een goede Horecagelegenheid voor een lekker drankje of het cafetaria voor een lekker patatje. Onze camping op de Veluwe is ook voorzien van:

  • Overdekt zwembad
  • Sportveld
  • Speeltuin
  • Sanitair
  • Wasserette
  • Draadloos internet
  • Recreatieprogramma voor de kleintjes

Omgeving van Camping op de Veluwe, de Konijnenberg

Genoeg gezwommen in het zwembad van onze camping? Genoeg genoten van de zon? Dan hebben wij velen tips voor verschillende uitjes vanaf onze camping op de Veluwe. Zo moet u minstens een middagje door onze mooie thuisbasis Harderwijk lopen, Ermelo bezoeken en kunt u dus heerlijk varen op het Veluwemeer! Maar ook een goede wandeling of fietstocht door de Hoge Veluwe is de moeite waard! Hier kunt u herten, zwijnen en reeën in de natuur spotten en genieten van de natuur.


Laat uw reactie achter