Kant en klare tent | Camping de Konijnenberg


Kant en klare tent bij Camping de Koijnenberg combineert kamperen en comfort

Kant en klare tent bij Camping de Koijnenberg combineert kamperen en comfort

Kant en klare tent huren op de leukste camping van de Veluwe? Een moderne camping met activiteiten voor de kids én (overdekt) zwembad? Camping de Koijnenberg is buitengewoon fantastisch! Wij hebben diverse accommodaties en faciliteiten.  Van een kant en klare safaritent tot een luxe chalet. Indien u graag wilt kamperen met de luxe van een bungalow zijn onze tenten geschikt. Deze zijn voorzien van een:

  • Houten vloer
  • Slaapkamer met 2-persoons bed
  • Aparte slaapkamer met 2 stapelbedden
  • Compleet ingerichte keuken met koelkast en gaststel
  • Comfortabele zithoek

Geniet van het buitenleven in één van onze volledig ingerichte tenten! Want comfort en kamperen gaat bij ons prima samen.

Kant en klant tent voor het echte kampeergevoel

Wilt u uw kinderen laten proeven van een kampeerervaring zonder teveel gedoe? Boek dan een kant en klare tent op onze camping. Op onze camping kunt u genieten van diverse faciliteiten. Zo hebben we een poolbar, zwembad, speeltuin, restaurant en een o zo gezellige kidsclub. Wilt u er een dagje op uit? Maak dan kennis met de prachtige omgeving van de Veluwe. Door de prachtige ligging tussen bos en water, de gezellige dorpen en het prachtige Veluwemeer is er voor iedereen wat te doen.

Kant en klare tent

Bij een vakantie denkt u aan onbezorgd genieten. Er zijn allerlei leuke manieren om vakantie te vieren op onze camping. Onze tenten staan volledig op- en ingericht voor jullie klaar. Zo kunt u genieten van het buitenleven zonder gesjouw. U kunt de luchtbedpomp thuis laten want in onze tenten slaapt u op heerlijke bedden. Met een eigen keuken en goede stoelen en een tafel kunt u lekker eten. Wilt u een luxe safaritent reserveren? Ga dan naar onze website. Bij vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen via 0341 – 413 597 of info@campingdekonijnenberg.com.


Laat uw reactie achter