Kindercamping op de Veluwe | Camping de Konijnenberg


Een kindercamping op de Veluwe: op vakantie met het hele gezin

Een kindercamping op de Veluwe: op vakantie met het hele gezinEen kindercamping op de Veluwe voor uw volgende vakantie? Camping de Konijnenberg is een erg kindvriendelijke camping waar u met het hele gezin kunt genieten van een wel verdiende vakantie. Of u nu geniet van het (overdekte) zwembad op onze camping of de mooie omgeving van de Veluwe verkent, u geniet van een top vakantie met uw kinderen deze zomer.

Een top vakantie, ook voor de kleinen op kindercamping De Konijnenberg

Een kindvriendelijke camping op de Veluwe kan een grote invloed hebben op uw vakantie. Als de kinderen het naar hun zin hebben, heeft u ook een fijne vakantie nietwaar? Camping de Konijnenberg biedt vele kindvriendelijke extra’s:

  • Overdekt zwembad, ook bij minder mooi weer kunt u gewoon zwemmen
  • Sportveld
  • Speeltuin
  • Recreatieprogramma, terwijl u uw koffie rustig drinkt danst ons animatieteam er met uw kinderen op los

Verder kunt u samen met uw kinderen heel de Veluwe verkennen! Om te beginnen ligt onze kindercamping tegen Harderwijk aan. Hier vindt u altijd een muziekje, drankje, ijsje en een mooie stad om te bezichtigen. Verder is er natuurlijk niks leukers dan met de kinderen de Veluwe te verkennen, bijvoorbeeld samen met een boswachter op zoek naar het wild van Park de Hoge Veluwe. Of huur een bootje en ga samen het water op! De Veluwe laat u en uw gezin optimaal genieten!

De praktische kant van kindercamping de Konijnenberg op de Veluwe

Daarbij biedt kindercamping De Konijnenberg u veel keuze in accommodaties op de Veluwe. Zo kunt u kiezen om klassiek te kamperen met de kids, kies voor een kampeerplaats en slaap in uw eigen tent of caravan op de Veluwe. Voor wat meer gemak, wat met de kinderen misschien wel zo ontspannen is, kunt u ook kiezen voor een safaritent! Dat zijn knusse tenten die u het gevoel geven van een echte tent maar van alle gemakken zijn voorzien. Dat is voor iedereen een top vakantie. Ook is het mogelijk om een stoer blokhut te huren of wat dacht u van een luxe chalet?

Vaste accommodatie kopen op de kindercamping op de Veluwe

Een goed gevoel bij de kindercamping de Konijnenberg? Het is bij ons ook mogelijk om chalets te kopen! Door uw eigen vakantiewoning op onze mooie camping te kopen, bent u elk jaar, weekend en schoolvakantie verzekerd van een eigen plekje op onze mooie camping. De kinderen zullen al snel vrienden maken die zij dan elke keer weer weten te vinden.


Laat uw reactie achter