Safaritent op de Veluwe


Safaritent op dé meest complete camping van de Veluwe 

Safaritent voor het hele gezin op de Veluwe? Vakantie in eigen land is op Camping de Koijnenberg een feestje! Camping de Koijnenberg is namelijk dé plek voor gasten die volop willen genieten van de gezellige sfeer op een camping, zonder een eigen tent mee te hoeven nemen. Een luxe safaritent huren op de Veluwe is nu wel heel erg makkelijk. Bij ons kunt vakantie vieren in een volledig ingerichte tent. Ideaal om te gaan kamperen zonder dat u alle kampeerspullen moet aanschaffen of bij elkaar moet gaan zoeken. Zo zijn ze voorzien van een complete keuken, heerlijke bedden, water, elektra en meubilair. Dit betekent lekker slapen en eten. Daarnaast is onze camping voorzien van vele extra’s zoals een:

  • Poolbar
  • (overdekt) zwembad
  • Speeltuin
  • Restaurant

In onze kids club kunnen de kleintjes onder begeleiding naar hartenlust knutselen, spelen en bakken. Dit geeft u nog meer ruimte voor ontspanning.

Safaritent op de Veluwe

De Veluwe is een populaire omgeving voor een heerlijke zomervakantie. Deze prachtige omgeving biedt bossen, heiden, zandvlakten en o.a. het Veluwe meer. Daarnaast kent het meerdere bezienswaardigheden waar wij u alles over kunnen vertellen. Ga bijvoorbeeld een dagje naar de Schaapskooi in Emerlo of het Uddelermeer. Een safaritent huren in deze omgeving is ontzettend leuk voor kinderen. Ontdek de natuur, leuke dierenparken of één van de diverse speeltuinen.

Safaritent huren op de Veluwe

Een safaritent huren bij Camping de Koijnenberg kan beter omschreven worden als glamping! Hier kunt u namelijk gebruik maken en genieten van comfort dat u normaal gesproken in een bungalow zou hebben. Naast deze optie hebben we nog verschillende andere accommodaties waarin u kunt verblijven. Zo hebben we stoere blokhutten en luxe chalets. Ook is er ruimte voor uw eigen tent, camper of caravan. Zeker zijn van een plekje op onze camping voor een heerlijke vakantie? Reserveer dan gemakkelijk en snel via onze website.


Laat uw reactie achter