Vakantie in eigen land


Vakantie in eigen land op Camping de Konijnenberg

Vakantie in eigen land op Camping de KonijnenbergVakantie in eigen land is puur genieten op Camping de Konijnenberg op de Veluwe. Met de toplocatie, vlakbij het bos, naast het water én in Harderwijk kunt u kiezen uit velen omgevingen en activiteiten voor de vakantie van dit jaar!

Vakantie in eigen land wordt steeds populairder

Vakantie vieren binnen de Nederlandse grenzen stijgt in populariteit. Niet alleen is dit goedkoper dan een vakantie naar een ver oord, ook heeft Nederland gewoon bijzonder veel te bieden! Alleen al op de Veluwe kunt u genieten van adembenemende wandeltochten heerlijke ritjes op de fiets of lekker zwemmen in het Veluwemeer.

Uw vakantie op Camping de Konijnenberg is niet compleet zonder een drankje op het terras en even shoppen in Harderwijk. Maar vergeet voor deze vakantie in eigen land, ook het Dolfinarium in Harderwijk, de Julianatoren en Apenheul in Apeldoorn of de Aviodrome in Lelystad niet.

Mocht u dan tóch een buitenlands tintje willen toevoegen kunt u altijd het nabij gelegen “Frankrijk” bezoeken.

Kamperend genieten van een vakantie in eigen land

Wanneer u moe maar voldaan de omgeving heeft verkend, kunt u genieten van een knusse safaritent op camping de Konijnenberg, welke is voorzien van alle gemakken. Dat is wel heel lekker vakantie in eigen land vieren! Onze Safari tenten zijn namelijk voorzien van:

  • Houten vlondervloer
  • 2 persoons bed
  • 2 stapelbedden
  • Ingerichte keuken (maar u kunt natuurlijk voor u laten koken in onze Horecagelegenheid)
  • Zithoek
  • Ruime tafel

Zo heeft u toch het gevoel dat u in een tent slaapt maar dan wél inclusief alle gemakken van bijvoorbeeld een chalet of stacaravan. Boekt u nog een safaritent voor deze vakantie in eigen land?

Onze camping is voorzien van een overdekt zwembad, cafetaria, wasserette, wifi, een sportveld én een speeltuin. Dus ook voor een dagje thuis bij de safaritent zit u goed op deze camping in eigen land.


Laat uw reactie achter