Vakantiewoning kopen op de Veluwe


Vakantiewoning kopen op de Veluwe bij camping de Konijnenberg

Vakantiewoning kopen op de Veluwe bij camping de KonijnenbergWilt u een vakantiewoning op de Veluwe kopen? Dat begrijpen wij helemaal. Na een of enkele jaren op onze camping te hebben geslapen, bent u waarschijnlijk verliefd geworden op de omgeving, en misschien ook een beetje op de Konijnenberg. Wij snappen dat dit een heerlijke uitvalsbasis is om uw vakanties en misschien ook wel uw weekenden door te brengen. Om een vast plekje te hebben is het dan wel zo fijn om een eigen vakantiewoning op de Veluwe te kopen. En waar is dat nu fijner dan op de Camping de Konijnenberg?

Het vrijetijdsvoordeel van een eigen vakantie woning op de Veluwe kopen

Het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe is een verrijking van uw vrijetijd: heerlijk bijkomen op een vertrouwde maar toch nieuwe plek. Even er tussen uit en genieten van wat er allemaal te beleven is in en rondom de Camping in Harderwijk:

  • Varen met de boot
  • Op ontdekking op de Hoge Veluwe
  • Harderwijk verkennen, met of zonder stadsgids
  • Dagje Dolfinarium
  • Dagje Wellness de Zwaluwhoeve

Praktische overweging bij het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe

Niet alleen is het kopen van een vakantiewoning op de Veluwe natuurlijk een investering in uw eigen vrije tijd: Daarbij komt dat het kopen van een vakantiewoning op camping de Konijnenberg een financiële investering is. Spaargeld opzij zetten bij de bank wordt steeds minder aantrekkelijk, de rente wordt met de dag ongunstiger. Een investering in een eigen vakantiewoning op de Veluwe is dan een aantrekkelijk alternatief. De aankoop van een luxe chalet of bungalette op Camping de Konijnenberg levert een rendement op van 7% per jaar.

Een eigen vakantieaccommodatie op de Veluwe, met een stuk eigen grond en verhuur van de inventaris koopt u bij de Konijnenberg al voor €69.500.

Vakantiewoning op de Veluwe kopen doet u bij de Konijnenberg

Camping de Konijnenberg verzorgt voor u, indien gewenst, het verhuurproces van uw eigen vakantiewoning aan derden. Zo kunt u ook inkomsten halen uit uw eigen plekje op de Veluwe. Wij ontvangen uw huurders, regelen sleutels en meer.

Zit er al een chalet naar uw smaak tussen?


Laat uw reactie achter