Wandelen & Fietsen

Wandelen & Fietsen

Wandel- en fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Veluwse omgeving van Camping de Konijnenberg. De mooie Hanzesteden zijn verbonden door de mooiste stukken natuur. Bossen waarin nog echte wilde dieren leven.

Wandelen op de Veluwe

Al wandelend over de Veluwe kunt u rustig genieten van al het moois wat de stukje van Nederland te bieden heeft. Kies voor een rondje, een ronde, of een complete dag wandelen. Voor de kinderen bestaan er korte routes van een kleine 4 kilometer. Op deze stukken is de kans groot dat u wild spot! Zo zijn er routes met vogels, herten of zwijnen. Maar u kunt ook kiezen om een langer stuk te lopen. Elke route met zijn eigen thema: kastelen, natuur, bos, open vlaktes en natuurlijk langs de lekkerste appeltaarten!

Fietsen op de Veluwe

Ook fietsroutes zijn er in overvloed op de Veluwe. Ga mountainbiken of huur een fiets voor de verharde paden. Ook hier is er veel keuze in routes. Kort of lang, u kiest. Ga voor een serieuze route van 225 of 65 kilometer en bekijk alle uitzichtpunten. Of kies voor een lekker stukje fietsen en kies uit routes van bijvoorbeeld 27 of 10 kilometer. De Veluwe biedt u vele omgevingen om van te genieten op de fiets.

Huur een fiets op onze camping

Ook zelf ontdekken is erg leuk in de omgeving van Camping Konijnenberg.